Smještaj
Apartman je kapaciteta 2+1. Sastoji se od sobe, kuhinje i wc-a sa kupatilom. Apartman je klimatiziran. Parking mjesto. Wi-Fi.
Apartman je kapaciteta 2+1. Sastoji se od sobe, kuhinje, balkona sa pogledom na more, te wc-a sa kupatilom. Apartman je klimatiziran. Parking mjesto.Wi-Fi internet.
Vrlo prostrani jednosobni apartman koji može primiti do 5 osoba (3+2). Sastoji se od sobe, kuhinje sa blagovaonicom, balkona sa pogledom na more, te wc-a sa kupatilom. Apartman je klimatiziran. Parking mjesto.Wi-Fi internet.
Apartman kapaciteta 2+1. Sastoji se od sobe, kuhinje sa blagovaonicom, balkona sa pogledom na more, te wc-a sa kupatilom. Apartman je klimatiziran. Parking mjesto. Wi-Fi internet.
Ovaj prostrani apartman je kapaciteta 2+2. Sastoji se od sobe, kuhinje sa blagovaonicom, balkona sa pogledom na more, te wc-a sa kupatilom. Apartman je klimatiziran. Parking mjesto.Wi-Fi internet je besplatan za naše goste.
Ovaj apartman na dvije etaže ima kapacitet 4+2. Sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje sa blagovaonicom, balkona sa pogledom na more, wc-a sa kupatilom na prvoj etaži, dvije sobe, wc-a sa kupatilom, te balkonom. Apartman je potpuno klimatiziran. Parking mjesto. Wi-Fi internet.
Provjerite naše posebne ponude po povoljnim cijenama Pogledajte

Podijelite nas s drugima

Ako vam se sviđa naša stranica i naš pristup posjetiteljima iste (jer gostoprimstvo počinje već ovdje) podijelite je s prijateljima na socijalnim mrežama. I hvala unaprijed.

Kontaktirajte nas

Punta_17a
21329, Živogošće
Hrvatska
info@villa-nil.com